logo

  • Agrona
  • Kornison
  • Kornison
  • Kornison
  • KornisonKornison

Uspješan nastup na Anugi 2013

 

U periodu od 05. do 09. oktobra bili smo u posjeti najvećem međunacionalnom sajmu hrane u Kelnu.

Iskustva koja smo ponijeli iz Kelna teško da se mogu opisati riječima. Izlagači iz preko 100 zemalja svijeta predstavili su svoje proizvode velikom broju specijaliziranih kupaca i distributera. Ove godine se "Brams" zajedno sa svojim partnerima pojavio u svojstvu posjetioca i ostvario niz uspješnih kontakata. " Ovom prilikom smo posjetili naše dugogodišnje partnere sa kojima smo potvrdili i buduću saradnju.
Iz Kelna se vraćamo i sa novim potpisanim ugovorom koji nam garantira plasman cjelokupnog uroda kornišona za naredne tri godine, izjavio je direktor "Bramsa"  Amir Bekić.

Svima koji su probali naš kornišon bilo je jasno da je riječ o proizvodu vrhunske kvalitete. Veliki trud koji smo uložili u svim fazama neophodnim za rast kornišona na kraju se isplatio. Bilo je veliko zadovoljstvo slušati druge kako ne štede riječi hvale o našem kornišinu , dodao je vođa pojekta Admir Smajilović.

 

Anuga je još jednom pokazala da BH proizvođači mogu ravnopravno sudjelovati u velikoj tržišnoj utakmici gdje pobjeđuju samo najbolji.

 

Sajam Anuga 2013   Sajam Anuga 2013   Sajam Anuga 2013   Sajam Anuga 2013  

 

FacebookDiggDeliciousStumbleuponGoogle BookmarksNewsvineMixxRSS FeedPinterest

 


Copyright © Firma Brams d.o.o Sarajevo. All Rights Reserved.